Waarom een Engelse caravan?

bron: http://www.riantcaravans.nl/

Waarom een Engelse caravan?

alaria_ti_0081_161007_092941Omdat u niet op zoek bent naar alleen een vakantiecaravan, maar vooral naar een verblijfscaravan. Dit is een cruciaal verschil waar u, in uw zoektocht naar een caravan, rekening mee moet houden.

Maar wat is dan het verschil tussen een verblijfscaravan en een vakantiecaravan? Allereerst, het comfort. Met een Engelse caravan verandert het ouderwetse kamperen meer in het moderne glamping, oftewel ‘glamorous camping’. Het enige verschil met het echte ‘glamping’ is dat u geen luxe caravan meer hoeft te huren, omdat u die al mee heeft. U kunt heerlijk genieten van de rust en de natuur, zonder dat u het comfort van thuis hoeft te missen.

 

 

9430-_f1a6151

Typisch Engels

Het Engelse vernuft is het tweede grote verschil dat een Engelse caravan zo speciaal maakt ten opzichte van andere caravans. Een standaard rondzit in elke caravan? Niet bij de Engelsen. Een Engelse caravan heeft namelijk een loungebank met een handige losse tafel. Dit biedt een stuk meer bewegingsvrijheid, waardoor u, bijvoorbeeld, met de benen languit kan gaan zitten. Een hapje en drankje? Die kunt u kwijt op het kastje dat tussen de banken staat.

Helemaal tot rust komen is één van de prioriteiten wanneer u op vakantie gaat. Een goede nachtrust op een comfortabel bed is daarom wel zo fijn. Om die reden zijn de kussens van de loungebank van Engelse caravans, in tegenstelling tot de kussens van elk ander caravanmerk, uitgerust met een binnenvering. Dit zorgt voor een optimaal zitcomfort. En wanneer u de bank ’s nachts verruild voor een bed, zorgt deze binnenvering in combinatie met een lattenbodem ook voor een optimaal ligcomfort. Na de vakantie wordt het nog lastig omschakelen van het heerlijke caravanbed naar uw eigen bed in huis.