Nieuwe caravans voor 2019: Elddis, Compass, Buccaneer & Xplore

In het modeljaar 2019 wordt de eerste collectie Elddis, Compass, Xplore en Buccaneer caravans geproduceerd onder het volledige management van Erwin Hymer Group UK

Het eerste volledige seizoen van de County Durham, nadat hij werd overgenomen door de Duitse Erwin Hymer Group, richtte zich op campers, met de herlancering van Compass en een overstap naar camper.

Maar er was nog steeds ruimte voor ontwikkelingen in EHG-caravans in het Verenigd Koninkrijk. De meeste actie heeft plaatsgevonden binnen het vlaggenschip van de Buccaneer , met een nieuw model en twee opnieuw samengestelde.

Voor het seizoen 2019 gaat dit verder als een reeks van vijf modellen, maar de Galera met zes slaapplaatsen is gedaald ten gunste van de Aruba. Deze heeft een soortgelijke lay-out als zijn voorganger, behalve dat de bedden en kinderdinette aan de achterkant zijn vervangen door een vast achterste hoekbed.

De Barracuda, ondertussen vorig jaar geïntroduceerd als een speciaal model met een L-vormige lounge en 32-inch TV, is enigszins gerenoveerd. De smalle open kapruimte aan de rechterkant van de deur toen je binnenkwam, is vervangen door een grotere kast en opbergruimte met conventionele deuren. De keuken in schiereilandstijl is ingekort om meer een doorgang naar de lounge te maken. In plaats daarvan hebben de ontwerpers een werkblad op twee niveaus opgenomen dat fungeert als een scheidingswand tussen keuken en woonkamer. Maar de L-vormige stoelen en tv blijven. 

Keuken upgrades 

Voor 2019 worden alle Buccaneer-modellen nu geleverd met de nieuwe Thetford K1520-oven met een aparte grill – en met een gietijzeren pan staat op de kookplaat die u waarschijnlijk eerder thuis zult zien. Twee brede uittrekmanden zijn ook opgenomen in de keukenopslag. Alle Erwin Hymer UK-modellen worden nu geleverd met ‘Twine’ vinylvloeren.

Er is een paar USB-aansluitingen in het interieur, LED-spots in de voorste lounge, een nieuw ontworpen bestekbak in de keuken en nieuwe handgrepen op alle laden en kluisjes. 

Meubilair is in het donker ‘Cassino Ash’, met bijpassende ‘Tavira’ bekleding, die, net als Erwin Hymer UK-modellen dit jaar, in aquaclean-stof is ontworpen om te worden gereinigd door te vegen. 

Veranderingen in andere merken  

De enige andere herontwikkelde lay-out dit jaar komt in de Elddis Avanté, Compass Casita en instapniveau Xplore- reeksen. De 586 met zes slaapplaatsen, met vaste bedden en een tweede dinette die in een ander paar kooien past, heeft zijn achterste wasruimte vervangen. 

In plaats van recht op de hoek te zitten, past het nu als een rechthoek langs de zijkant. Dit is om plaats te maken voor een grotere kledingkast in het midden van het achterpaneel. Alle Avantés en Casitas komen dit seizoen ook met de nieuwe Thetford-oven (maar met een conventionele caravanplaat) en een nieuwe bestekbak, evenals nieuwe LED-spots, meer haken en een EcoCamel-douchekop in de badkamer en nieuwe deurkrukken.

Xplores wordt ook geleverd met nieuwe led-lampjes, opbergvakken, deurhaken en bestekbak, en een opvallend grijs en geel stofferingprogramma dat bekend staat als ‘Shoreditch in Citron’. P

Andere nieuwe functies 

De Elddis Affinity en Compass Capiro-gamma’s profiteren van dezelfde nieuwe functies als de Avantés en Casitas, met de toevoeging van een Alde-belastingsmonitor. 

Dit apparaat regelt het stroompeil dat door uw caravan stroomt om een ​​klapband te voorkomen als iemand plotseling een apparaat inschakelt dat de zekering op uw aansluiting heeft geactiveerd. 

De meubel- en meubelcombinatie is dezelfde Cassino Ash en Tavira als die gevonden in de Buccaneer. De prijzen voor deze reeksen zijn met minimaal £ 500 gestegen van £ 20,899 naar £ 22,499.

De hoogwaardige Elddis Crusaders worden geleverd met een nieuw achterpaneel voor het seizoen 2019. 

Zowel de Crusaders als het gelijkwaardige Compass Camino-assortiment beschikken ook over een nieuwe wasdroger, verwarmde handdoekdroger in huisstijl en extra haken in de wasruimte, plus de nieuwe Thetford-oven, LED-spots, bestekbak en deurgrepen.