Dashaway e caravan (voor elektrische auto’s)

KIJK OOK EVEN NAAR HET FILMPJE ONDERAAN DEZE PAGINA, ZO HEB JE EEN GOEDE INDRUK VAN DEZE E CARAVAN.

Meest noordelijke punt in het VK (Unst, Shetland).

Wil je je fietsen meenemen? De innovatieve Dashaway kan twee fietsen langs zijn zijkanten vervoeren, inclusief elektrische fietsen. Niet alleen een economische manier om ze te dragen, maar ook laag bij de grond, stabiel en zeer gemakkelijk te laden. Gewichtsverdeling / neusgewicht wordt niet beïnvloed omdat het gewicht zich direct boven de as bevindt. Dat is een doordacht ontwerp.

Breedtebeperkingen zijn geen probleem, als de auto er doorheen past, zal Dashaway dat ook doen.

Kampa doet een geweldig opblaasbaar voortent voor de Dashaway en biedt volledige hoofdruimte; Kampa Pop 260 AIR Pro met artikelnummer: CE7072.

Hier gezien met voorkant zonder ritssluiting. Het sluit volledig als u dat wenst.

Opmerking VW Golf plug-in hybride (PHEV) wordt opgeladen vanaf de elektrische aansluiting van de camping, via Dashaway. De twee grootste clubs van het VK staan ​​dit toe.

Fotografische weergave van de algemene interieurindeling

Podrant ingezet geeft een geweldige ruime lounge, vaak vergeleken met die van een VW-camper, voor twee personen om te ontspannen en zich te verspreiden. Vloeroppervlak ook voor honden. Dashaway’s zitplaatsen tegenover het busje, naar voren gericht, zodat u zich volledig kunt uitstrekken – en u zult ook niet met uw hoofd achteraan knallen. Dit in tegenstelling tot andere compacte caravans die de neiging hebben naar binnen te kijken met gecompromitteerde beenruimte plus een kans dat u met uw hoofd tegen de hellende zijwanden stoot (tumblehome).

De koelkast van de compressor is aan de linkerkant te zien, deze trekt eruit voor toegang.

Het tweepersoonsbed wordt gevormd met slechts drie grote kussens: om dit te maken, plaatst u gewoon het rugkussen voor de squab en u hebt het enorme tweepersoonsbed gemaakt, dat is het – een kussen! Slaap met je voeten in de Podrant.

Dubbel bed met slaapzak bovenop. Op 6’5 “x 4’5” geloven we dat dit het grootste tweepersoonsbed in zijn klasse is. Je kunt allebei rechtop in bed zitten om te lezen, of die ochtend cuppa hebben! Hoofd naar rechts, voeten in de Podrant. Uitschuifbare plank in Podrant is bijzonder handig voor kleding, glazen (kopje thee)

Sta ’s ochtends op en rol uw slaapzak terug in de Podrant. Al uw beddengoed (inclusief kussens) bergt u overdag en tijdens het reizen meteen op in de Podrant. Rolt zich gewoon ’s nachts uit. Wat is er eenvoudiger?

Ophangruimte voor shirtlengte achter rugkussen. Geschikt voor ongeveer 8 items aan hangers. Buitenjassen hangen hoog aan haken boven de keuken.

De tabel links is geweldig als een werkoppervlak in de Podrant (dus uit de weg). We gebruiken de waterkoker hier. Het draait uit voor gebruik als een tafel.

Dashaway heeft twee tafels. Degene links draait (compleet met plaat!) In de Podrant om toegang tot de keuken mogelijk te maken.

Nette keuken “afgesloten”. Tafels worden netjes op de gootsteen en inductiekookplaat geplaatst tijdens het reizen. Koelkast rechts in Podrant.

Porta Potti in zijn speciale kast, gemakkelijk bereikbaar met bed op zijn plaats en gunstig gelegen naast de bewoondeur.

Overvloedige keukenopslag

Dashaway-keuken, op een behoorlijke hoogte en zo handig. Let op ronde schijven aan de voorkant, dit zijn een ingebouwde afvalbak en wasgoed “stortkokers”! Til gewoon het deksel op en laat het vallen! Handig onderhouden door externe locker aan de voorzijde. Let ook op, handige verwijderbare plank hierboven. Getoond met venster “plug” op zijn plaats (beter hier dan een gordijn).

Koelkast schuift uit voor gemakkelijke toegang

Top-load 36 liter compressorkoelkast zit in de Podrant, vrijwel stil, zeer efficiënt en schuift gemakkelijk uit de Podrant voor toegang vanaf de bovenkant. Koelkast draait op een cardanische ophanging (zorgt ervoor dat deze horizontaal blijft) wanneer Podrant wordt ingetrokken.

Opbergkast in het dak, net als een koffer. Nog een unieke Wheelhome-ontwerpinnovatie.

Verlaagt voor gemakkelijke toegang. Ideaal voor kleinere kledingartikelen

Handgemaakt leer en suede luxe. Andere kleuren of doek beschikbaar.

Dashaway achter Suzuki Swift, je kunt het bijna linksboven in de buitenspiegel zien. Omdat de auto breder is dan Dashaway, hoeven we niet te rommelen met extra “caravanspiegels”

Dashaway is beschikbaar met een kleuren “draadloos-naar-dashboard-monitor” achteruitrijcamera. Hier zien we een auto van dichtbij achter de Dashaway. Sterk aanbevolen, vooral voor solokampeerders.

Het is echt eenvoudig om de auto vervolgens perfect op zijn plaats te zetten, omdat je precies kunt zien wat er aan de hand is.

Uitzicht vanaf de bestuurdersstoel in de auto.